Gyakran ismételt kérdések

Az jó, hogy vannak ingyenes videók, de miért nem ingyenes az összes?

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy ezzel kapcsolatos törvényszerűségre: ha valami ingyenesnek tűnik, mert nem kell pénzzel fizetni érte, akkor ott nagy valószínűséggel te magad vagy a termék. Számunkra te nem vagy termék, te igenis a jövő záloga vagy, ezért fontos neked is és nekünk is, hogy amikor időt szánsz arra, hogy megértsd a fizikát, akkor azt ne szakítsák meg reklámok, amik a figyelmed rögtön elterelik.

Hogyan tudom használni az oldalt?

Az oldalon ki kell választanod, hogy a középiskolás, vagy az általános iskolás tananyagok közül melyiket szeretnéd. Vannak ingyenes tartalmak, ez bárki számára elérhető regisztráció és fizetés nélkül. Itt meggyőződhetsz róla, hogy milyen könnyen megértheted a fizikát.

Hogyan tudok regisztrálni?

Az ingyenes tananyagok megtekintéséhez nem is kell regisztrálnod. Ha pedíg előfizetsz nálunk, akkor a vásárláskor mi létrehozzuk a fiokodat, melynek a részleteit a VIP oldalon tekintheted meg.

Fizetés után azonnal nézhetem a tananyagokat?

Igen. Sikeres online fizetés után azonnal elérhetővé, megnézhetővé válik fiókodban annak a tantárgynak az összes tananyaga, amelyre előfizettél.

Mi a teendő, ha nem enged belépni a rendszer és már a jelszavamat is lecseréltem?

Ilyen még nem történt, de ha mégis valami nem ok, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@eduking.hu címen és amilyen gyorsan csak lehet megoldjuk a helyzetet.

Kinek hasznos az eduking.hu?

Felsős, középiskolás diákoknak akik fizikát tanulnak az iskolában és sehogysem áll nekik össze a kép.

Mit tegyek, ha szerintem hibás valamelyik tananyag?

Az elírás jogát fenntartjuk 🙂 Ha hibát észlelsz, kérünk, feltétlenül írj, és amint tudjuk, javítjuk.