#Fizika általános iskolásoknak #Fizika középiskolásoknak

Ahol összeáll a kép!

Prémium minőségű online oktatóvideók az általános iskolától egészen az egyetemig!

II

“Anya, nem értem ezt a fizika példát…

*összeszorul a gyomrod*

Kisfiam, kérdezd meg apádat, én sosem voltam jó fizikából.

*apuka elfoglalt, telefonál*

Most nem érek rá – miért nem figyeltél oda órán?

Nem tud segíteni a gyermekének fizikából.

Viszont ez nem az ön hibája.

Akár emlékszik még a fizikára, akár nem, a rohanós hétköznapokban nem jut rá ideje, hogy gyermekével heti több alkalommal fizikapéldák felett görcsöljenek – a minőségi közös idő helyett pedig csak számonkérés és veszekedés lesz belőle. A jó hírünk az, hogy az Edukinget épp olyan szülők számára hoztuk létre, mint ön: akiknek fontos gyermekük tanítása, de tudatosan olyasvalakikre bízzák, akik erre szakosodtak.

Nem tud segíteni a gyermekének fizikából.

Viszont ez nem az ön hibája.

Akár emlékszik még a fizikára, akár nem, a rohanós hétköznapokban nem jut rá ideje, hogy gyermekével heti több alkalommal fizikapéldák felett görcsöljenek – a minőségi közös idő helyett pedig csak számonkérés és veszekedés lesz belőle. A jó hírünk az, hogy az Edukinget épp olyan szülők számára hoztuk létre, mint ön: akiknek fontos gyermekük tanítása, de tudatosan olyasvalakikre bízzák, akik erre szakosodtak.

Mi az az Eduking?

Az Eduking egy olyan korszakalkotó online tanuló platform, amely képes megváltoztatni gyermek fizikához fűződő viszonyát. A diákjainknak unalmas tanórák helyett érdekes videókon magyarázzuk el neki mindazt, amit eddig nem értettek.

Akár az a célja, hogy gyermeke átmenjen fizikából, akár fejlesztené őt, a legjobb helyen jár.

Mikor válhat gyermeke hasznára az Eduking?

Ha kérdéses, hogy átmegy-e fizikából

Sok gyermek küszködik a reál tárgyakkal, köztük a fizikával. Az Edukinget úgy terveztük meg, hogy bármilyen szinten lévő diák megértse, és segítsen neki – legalább annyira, hogy görbüljön az osztályzat.

Ha szeretnék javítani az osztályzatot

Számukra nem az a kihívás, hogy átmenjenek év végén, hanem hogy valahogy feltornásszák az osztályzatot. Valami miatt megrekedtek egy szinten, aminél nem tudnak jobb eredményt elérni – az Eduking ebben segít nekik.

Ha tényleg érdekli a fizika

Ha azon kevesek közé tartozik gyermeke, aki jó fizikából és érdekli a fizika világa, akkor kapásból imádni fogja az Edukinget, hiszen bővítheti ismereteit és elfoglalhatja magát egy számára izgalmas tevékenységgel.

Ezért mumus a fizika, önnek és gyermekének is

Probléma a fizikával #1: nem magolható

Sajnos a reál tantárgyaknál nem működik a magolás. Túl komplexek ahhoz, hogy vissza lehessen emlékezni rá – helyette a mögötte álló logikát kell megérteni. Ehhez pedig kell valaki, aki ezt úgy el tudja magyarázni, hogy felvillanjon gyermeke feje felett a képzeletbeli villanykörte. Az Eduking ezt hivatott megoldani.

Probléma a fizikával #2: nem tud benne segíteni

Még ha jó is volt benne anno, mára könnyen homályba borul az elmélet. Ez teljesen rendjén van. De az is lehet, hogy önnek is épp olyan problémás volt a fizikatanulás, mint most gyermekének. Akárhogy is van, a rohanós hétköznapokba nehezen fér bele, hogy fizikapéldák felett könyököljenek gyermekével.

Probléma a fizikával #3: drága “mulatság”, ha nem megy jól

“Keresek egy különtanárt” – ez az első gondolat ilyenkor, ám a heti rendszerességű elfoglaltság sok esetben drága, és időben is kötöttséget okoz.

Az Edukinget gyermeke a saját tempójában bárhol bármikor használhatja, rugalmasan beilleszthető a napirendbe, és egy különóra áráért hozzáfér az összes tananyaghoz.

A tananyagok lényegretörőek. Az összaállításnál arra figyeltünk, hogy a megjelenő képek lehetőleg csak a szükséges információt tartalmazzák, se többet, se kevesebbet. Így tiszta lesz, mint a tér, tiszta mint a tükör, ráadásul jobban be is vésődik.

Élet a fizikával…

Tananyagjaink

Nem rizsázunk fölöslegesen, igyekszünk minél rövidebbre fogni, mert a szakirodalom és a tapasztalat megegyezik abban, hogy a figyelmet nehéz fenntartani a percek múlásával. Ezért hamar a lényegre térünk, hogy ne raboljuk az idődet.

3.490 Ft

Fizika középiskolásoknak

Ebben a tananyagban közép iskolai fizika leckék vannak a jelenlegi és előző NAT-okat figyelembevéve, úgy, hogy bármelyik szerint is haladtok az iskolában, megtaláld a neked való videót.
3.490 Ft

Fizika általános iskolásoknak

Ebben a tananyagban általános iskolai fizika leckék vannak a jelen legi és előző NAT-okat figyelembevéve, úgy, hogy bármelyik szerint is haladtok az iskolában, megtaláld a neked való videót.

Az Edukingről mondták...

Szuper jó, rövid kis videók. A 7. osztályos fiam a fizika leckéjéhez is sokszor felhasználja, dolgozat előtt sokat segít a felkészülésben. Könnyen érthető, laza, érdekes, szeretjük 🙂

– Beáta Bernáth 

Hasznos oldal, jó tartalommal. Csak ajánlani tudom.

– Virág Monika

Ha már edukáció, fordulj a királyához: eduking

– Sáfár Ildikó

Nagyon jók a videók, könnyen megérthetőek : )

– Székely Tamás

Gyakori kérdések az Eduking kapcsán

Ingyenes vagy fizetős a platform?

A tananyagok egy része ingyenes, míg a másik része mindösszesen kb. egy havi Netflix előfizetés áráért elérhető el.

Mennyire naprakészek a tananyagok?

Az Eduking nemrég indult, így minden tananyag frissen készült, az aktuális oktatási követelményeknek megfelelően. A tananyagok folyamatosan bővülnek és a visszajelzések alapján is tökéletesítjük őket.

Mennyi idő alatt tud segíteni az Eduking?

Már egy-egy lecke megnézése továbblendítheti gyermekét egy olyan problémás tananyag részleten, amit eddig nem értett. A teljes feldolgozáshoz azt javasoljuk, minden nap nézzen meg egy pár leckét, akár újra és újra az egyed videókat (az Edukingen bármennyiszer meg lehet nézni egy videót).

Érjünk el együtt olyan osztályzatot fizikából, amire azelőtt még álmodni sem mertek volna – vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy hazudtoljuk meg a fizika törvényeit. 😉